Elvis Presley
Jerry Lee Lewis
Carl Perkins
Johnny Cash

A MILLIÓ
DOLLÁRO$
QUARTETElvis Presley

Kevés Elvis-imitátornál passzol ennyire a külső és a hang. Andorai Péternek mindkettő megadatott ahhoz, hogy a megtévesztésig hasonló legyen a királyhoz. Ráadásul színész szülők gyermekeként a vérében van a vonzódás a színpad felé, és a fiatal musical-színész valószínűleg élete legtesthezállóbb szerepét kapta azzal, hogy Elvis bőrébe bújt.

Johnny Cash

John Laslo nevét jobban ismerik Mallorcán, mint idehaza, hiszen 18 éve dolgozik spanyol szigeteken különböző előadói szerepekben. John Lennon, Elvis Presley, Roy Orbison dalai egyaránt hitelesen szólalnak meg előadásában. Most egy új kihívás áll előtte, Johnny Cash alakját kell megformálnia, melyről így nyilatkozott: "Azt hiszem, szeretni fogom John Cash szerepét, a vezetéknevét, például, máris szeretem."

Jerry Lee Lewis

Kovács Benedek neve a magyarországi rock & roll-közönség számára összefonódott Jerry Lee Lewis-éval. Bence immár tíz éve játssza a “Killer” dalait. Ő egy igazi "Wild One", aki energikus, tüzes előadásmódjával beteríti a színpadot, lángra lobbantja a közönségét, és ha kell, a zongoráját is.

Carl Perkins

Cserni László "Csipu" egyike Magyarország legtehetségesebb rock and roll-gitárosainak, aki ráadásul énekesnek sem utolsó. Igazából nehéz eldönteni a prioritást, hogy jól éneklő gitáros, vagy remekül gitározó énekes. Egy biztos, ebben a produkcióban mindkét képességét kiválóan kamatoztathatja.